KÜLDETÉSÜNK

A Design Garden Kft kivitelezői több, mint 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a kertépítés és az öntözőrendszerek telepítése területén. 

Az öntözés tervezése és az öntözőrendszerek kivitelezése területén olyan egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, melyek nem csak az adott gazdaságra és a helyre szabott öntözőrendszer tervezését, öntözőberendezés kiválasztását foglalja magában, hanem az öntözést komplex rendszerként kezelve, a talajművelést és a tápanyaggazdálkodást is figyelembe veszi. Saját vizsgálatokat is végzünk, mely a világ vezető öntözőrendszer gyártó cégei termékeinek összehasonlításával a hazai gazdák döntését könnyíti meg.

A kerttervezés, kertépítés, kertépítészet területén szintén egyedi megoldásokra törekszünk. Kizárólag egyedi, személyre szabott kerteket tervezünk és kivitelezünk, melyek tükrözik a tulajdonos stílusát. Kerüljük a sablonok használatát.

ÉRTÉKEINK

Kiválóság – Célunk, hogy mind az öntözés, mind a kertépítészet területén kiváló szolgáltatásokat nyújtsunk
Méltóság és tisztelet – Egymással és partnereinkkel is méltósággal és tisztelettel bánunk
Tisztesség – Becsületesek és átláthatóak vagyunk
Innováció és kreativitás – Értékeljük az innovációt és a kreativitást
Partnerség – Jó partner kapcsolatok kialakításán fáradozunk

CÉLJAINK

A Design Garden Kft megalakulása óta célja, hogy egyedi és személyre szabott szolgáltatásokat nyújtson megbízóinak mind az öntözőrendszerek tervezése, kivitelezése, mind a kerttervezés, kertépítés, kertépítészet területén. Ennek érdekében ha megkeres minket, már a terület kiválasztásánál is szívesen adunk tanácsot. 

AMIT CSINÁLUNK

Tervezünk és kivitelezünk.

Öntözőrendszereket tervezünk mezőgazdasági ügyfeleink és kerttulajdonosok részére. A megtervezett öntözőrendszerek kivitelezésével is foglalkozunk, emellett szaktanácsot is adunk az öntözéses gazdálkodással megváltozott tápanyaggazdálkodás és talajművelés területén.

Kerttervezés, kertépítés, kertépítészet olyan ügyfelek részére, akiknek fontos az egyéni stílus, akik szeretik a növényeket, akik előre terveznek, hiszen a magas szakmai színvonalon kialakított kert élettartama 15 év vagy még több is.