Minden, amit tudni kell a Panasonic hőszivattyúról

Panasonic Aquarea hőszivattyúval az olcsó fűtés többé már nem megvalósíthatatlan álom. Temérdeken azt képzelik, hogy egy hőszivattyú megvásárolása megfizethetetlenül költséges. Ámbár egy kis számítással azonnal világossá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Néhány év alatt a régi fűtés miatt sokkal többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Kivételes módon az Aquarea T-CAP hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megtartja 100%-os hatékonyságát. Emiatt sokkal hamarabb kifizetődik a hőszivattyúba invesztált pénz

Aquarea hőszivattyú - Egy modern Aquarea hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is telepíthetjük. Nem szükséges sok százezret pazarolni az Aquarea hőszivattyúk beüzemelésére. Hőszivattyú folytatása az aquarea.hu weboldalán. A beüzemelés a jelenlegi fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Igen biztonságos az üzemeltetés. Ugyanis nem jön létre káros anyag. Csekély üzemeltetési költség jellemző a Panasonic hőszivattyúkra.

A Panasonic hőszivattyú voltaképpen egy fordított hűtőgép. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőszekrény a konyha melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk működési elve ugyanez. Csakhogy fordítva zajlik le a folyamat. A melegebb helyről elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a fenntartásához filléres elektromosságra van szükség.

Manapság fontos probléma az energiatakarékos fűtés. A korszerű technika lehetővé teszi, hogy pénzünket kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Egyik felkapott, fejlett alternatíva a Panasonic Aquarea hőszivattyú beszerelése. Hőszivattyúval kimagaslóan csökkenthető a fűtés számlája. Ráadásul nem okoz problémát az Aquarea T-CAP hőszivattyúnak a kiépítése.

Címkék: hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2017-01-28 11:40